banner

nyheder

juli 2024
Hongchen Eye Health har specielt oprettet "Eye Health Subway Train" med et multidimensionelt brandstrategisk layout af reklamer på undergrundstog til en værdi af millioner af yuan for at opnå præcist og effektivt brandimage og nå ud til brugerne, styrke terminalbutikker og lancere en tung angreb over hele landet!

"Screen Domination Journey" fejer over landet
Hongchen Eye Health Project
Løbende lanceret storstilet metro reklame
Uanset om det er investeringsbeløbet eller dækningen
Skaber et nyt højdepunkt i branchen
Starter "Screen Domination Journey" med hidtil uset momentum!
11+ provinshovedstæder på landsplan
Dækker mere end 30+ metrolinjer
Dækker 30 millioner mennesker
200 millioner eksponeringer og mere end 200 millioner

微信图片_20240719163349

                                   Højdepunkter
Nanjing metrostation
Linje 3

Nanjing metrolinje 3
Hongchen Eye Health Metro-tog ind i Nanjing!
I æraen med det hurtige liv er forbrugernes opmærksomhed meget spredt, og metroen, som et opholdsrum, som almindelige bybefolkninger skal passere igennem hver dag, har en naturlig scenefordel, som gør Hongchen Eye Health til en højfrekvent forceret touch for brugerne, hvilket gør reklamesloganet "Find Hongchen Eye Health for briller" dybere forankret i folkets hjerter.

微信图片_20240719163742

Wuhan metrostation
Linje 2

Wuhan metrolinje 2
Hongchen Eye Health Metro-tog ankommer til Wuhan! Togvognene er alle i det røde og blå farveskema i Hongchen Eye Health. Gennem togets fulde scenegennemtrængning kan det opnå høj dækning, høj eksponering og høj rækkevidde af potentielle forbrugergrupper, hjælpe Hongchen Eye Health-butikker med at tiltrække kunder og fremme den bæredygtige udvikling af øjensundhedsindustrien.

微信图片_20240719163845

Changsha metrostation
Linje 4
Changsha metrolinje 4
Hongchen Eye Health Metro-tog ind i Changsha!
"Eye Health Subway Train" vil rejse til mange byer over hele landet. Dette tog vil fremvise professionel optometrierfaring, professionelle løsninger til matchende briller og professionelle øjensundhedstjenester i alle aspekter, hvilket vil tiltrække flere mennesker til at være opmærksomme på "øjensundhed" og danne et lukket kredsløb for markedsføring af "offline reklame-trafik import-salg konvertering" at sætte gang i en national "øjensundhed"-trend!

微信图片_20240719164527

Hjælper butikker med at "feje skærmen over hele byen"
Hongchen Eye Health, der arbejder med enhver øjensundhedsbutik
Opnå vækst og transformation! Synlig brand fremtid!
Vejledt af professionalisme er vi forpligtet til at levere sunde produkter og tjenester af høj kvalitet til vores kunder,
Ved at bruge trafik som metode skaber vi kundeopkøbsmuligheder for detailbutikker!

vi vil deltage i Beijing Optical Fair 2024 den 10. september ~ 12. september, velkommen til vores stand. Du kan først kende vores produkter, tjek venligst hvilke varer du er interesseret i og kontakt os frit. Nu kommer sommeren, voresfotokromatiske linserer hot salg, kan du finde flere detaljer fra vores hjemmeside. det har vi ogsåRX præcisionlinse og så videre.


Indlægstid: 19-jul-2024